ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
ΤΕΤΡΑΩΡΟΦΗ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΑ
ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΠΕΔΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΜΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΛΥΠΤΕ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΕΤΡΑΩΡΟΦΟ ΚΤΙΣΜΑ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΣΤΥΛ, ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΥΝΔΥΑΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΑ ΣΕ ΜΙΑ ΑΡΤΙΑ ΜΕΛΕΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ, ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΥΨΗΛΗΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ.
Τετραώροφη πολυκατοικία στη Βούλα
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΡΓΟΥ

Με βάση το σχήμα και τη θέση του οικοπέδου προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε ένα σχέδιο που θα κάλυπτε την αισθητική και τις ανάγκες των ιδιοκτητών για ένα τετραώροφο κτίσμα. Πραγματικά προέκυψε ένα σχέδιο με ιδιαίτερο στυλ, με πολλά καλλιτεχνικά στοιχεία συνδυασμένα και ενσωματωμένα σε μια άρτια μελέτη λειτουργικότητας των χώρων, ποιότητας των υλικών και υψηλής αισθητικής.

  • ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ & ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ:
    2006
  • ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ:
    Βούλα - Αττική
ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΡΓΑ