Αρχιτέκτονας Μηχανικός Στέφανος Βασδέκης

Ο Στέφανος Βασδέκης γεννήθηκε στην Αλεξάνδρεια Αιγύπτου, μεγάλωσε στην Αθήνα και φοίτησε στο Κολλέγιο Αθηνών (1973). Σπούδασε αρχιτεκτονική στην École Spéciale d’Architecture – Paris στη Γαλλία από όπου αποφοίτησε το 1978.

Προφίλ - Αρχιτέκτονας Μηχανικός - Στέφανος Βασδέκης

Φιλοσοφία

Ξεκίνησε την επαγγελματική του πορεία ως αρχιτέκτονας μηχανικός το 1978 σχεδιάζοντας κατοικίες στον οικισμό Porto Hydra Village στην Ερμιόνη Αργολίδας. Η πορεία του περιλαμβάνει αρχιτεκτονικές μελέτες και επιβλέψεις κατοικιών, πολυκατοικιών, και επαγγελματικών κτιρίων. Δημιούργησε ένα ιδιαίτερο προσωπικό ύφος, το όποιο εναρμονίζεται με τις ανάγκες, τις επιθυμίες και την προσωπικότητα του εκάστοτε πελάτη.Είναι μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (Τ.Ε.Ε.) και του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Διπλωματούχων Ανωτάτων Σχολών (Σ.Α.Δ.ΑΣ.-Π.Ε.Α.).

Υπηρεσίες

Η πολυετής δραστηριότητα του αρχιτεκτονικού γραφείου περιλαμβάνει τη μελέτη, κατασκευή και επίβλεψη ιδιωτικών έργων όπως μονοκατοικίες, πολυκατοικίες, εξοχικές κατοικίες, κτίρια γραφείων – καταστημάτων, συγκροτήματα κατοικιών, και ψυχαγωγικών θεματικών πάρκων τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, ανακαινίσεις, ειδικά κτίρια μεταλλικών κατασκευών, διακόσμηση εσωτερικών χώρων και βιοκλιματικό σχεδιασμό.Αναλυτικά παρέχουμε τις παρακάτω υπηρεσίες:

  • Αρχιτεκτονική προμελέτη
  • Οριστική αρχιτεκτονική μελέτη
  • Έκδοση οικοδομικών αδειών
  • Μελέτη εφαρμογής
  • Επίβλεψη έργου / κατασκευής -Ανακαινίσεις

Στην εκπόνηση μελετών συνεργαζόμαστε με επιλεγμένους και έμπειρους εξωτερικούς συνεργάτες μηχανικούς και συμβούλους, διαφορετικών ειδικοτήτων (τοπογράφους, πολιτικούς μηχανικούς, μηχανολόγους κτλ).

Αρχιτεκτονική Μελέτη Επαγγελματικών Χώρων - Βασδέκης Στέφανος

Σχέσεις Εμπιστοσύνης

Ύστερα από 43 χρόνια λειτουργίας του αρχιτεκτονικού μας γραφείου έχουν μελετηθεί και υλοποιηθεί περισσότερα από 500 ιδιωτικά κτιριακά έργα. Ωστόσο το σημαντικότερο για εμάς είναι οι σχέσεις που έχουν καλλιεργηθεί με τους πελάτες μας. Δεν είναι μόνο σχέσεις εμπιστοσύνης άλλα και σχέσεις φιλίας.